Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Meglesz ma a 3,5 millió beoltott?

Ezt találgatják ma elég sokan. Hogy ez meglegyen, ma mintegy 80 ezer beoltottra lenne szükség, ami nem lehetetlen, bár az elmúlt napok tempója nem ezt igazolja.

A tegnapi nap tájékoztatása szerint 3 363 596 embert oltottak be Magyarországon, ez a szám mára 3 419 450-re nőtt. Ez 55 854-es oltási számot jelent egy nap. Ez alapján tehát nem biztos, hogy a nap végére eljutunk a 3 és fél millióig. Persze attól lehetséges.

A vendéglátósok már mint a messiást, úgy várják az újranyitást, és valljuk be, egy kicsit mindannyian, vagy legalábbis sokan. Persze felelősségünk tudatában azt is tudni kell, ez még lehet veszélyes.

Én arra tippelek, hogy holnap, tehát pénteken érjük el a bűvös számot, ami azt jelenti, hogy a teraszok szombaton nyithatnak ki. Az elmúlt napok tempója egy kicsit lassabb volt, így nem jutottunk el oda, hogy tegnapra vagy mára elérjük a 3,5 milliót.

Tegnap viszont rengeteg sms-t küldtek ki, amely által lehetett jelentkezni oltásra, kínai vakcinával. Ha sokan elfogadják ezt, az mindenképpen felgyorsíthatja statisztikailag a növekedést. A 3,5 millió után, de a 4 millió előtt, ami a teljes nyitást jelentené.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!