Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Folyamatosan kis lépésekben, de zajlik Hódtó megszépítése

Elburjánzott növényzetről, hajléktalanokról panaszkodtak az elmúlt években a lakók a hódtói tízemeletesek környékén. A körzet önkormányzati képviselője, Gyutay Katalin arról számolt be, hogy az egykori crosspálya területén és a garázssor előtti parkolóban már rendezték a környezetet, idén pedig felújítják a játszóteret is.

Elburjánzott a növényzetet panelházak mögötti kis erdőben. Mára ez megszűnt, és ismét régi szépségében várja a sétálni vágyókat a terület. Gyutay Katalin, önkormányzati képviselő elárulta, hogy a lakások között lévő játszóteret is felújítják idén.

240 lakó van a négy tízemeletesben, jócskán van gyerek és szeretnek ide járni, mondta Gyutay Katalin. A terület nyáron árnyas, a fák alatt jót lehet játszani, mindezek miatt a homokozóban majd ki fogják cserélni a homokot. Hozzátette, ez egy összeszokott társaság, nagyjából mindenki ismeri egymást. Azt is elárulta, azért is kellemes környék, mert a forgalomtól messze van. Az önkormányzati képviselő maga is rendszeresen vesz részt városszépítő napokon. A tízemeletesekhez tartozó egyik parkolót is feltöltötték kaviccsal, így az ott lakóknak már nem sárban kell kiszállunk az autóból.

Gyutay Katalin azt is elmondta, azt szeretné, ha Magyarország ne arról legyen híres, hogy szemetes elhanyagolt piszkos hanem arról legyen inkább híres hogy milyen szép, tiszta.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!