Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Folyamatosan kapjuk az sms-eket, hogy regisztráljunk – most éppen a kínai vakcinás oltásra

A jövő hétre vonatkozóan lehet feliratkozni holnap 16 óráig. Erről kapnak egyre többen (például jómagam is – B.T) sms-eket a mai napon. A kínai Sinopharm oltást április 26-28 között kaphatják meg, akik regisztrálnak.

Jómagam is egy sms-t kaptam ma kora délután, amiben ez állt:

Tisztelt Oltásra Regisztrált! Tájékoztatjuk, hogy a COVID19 fertőzés elleni vakcina beadásához Önnek regisztrációjakor ehhez a telefonszámhoz megadott TAJ számmal egyéni oltási online időpontfoglalásra van lehetősége, április 22-én 16:00 óráig. Kérjük foglaljon oltási időpontot az eeszt.gov.hu oldalon! (Kérjük az időpont foglalásnál vegye figyelembe, hogy a foglalt időpont módosítására az elektronikus felületen már nincs lehetőség.) Az oltás Shinopharm vakcinával történik. Kérjük, hogy az oltóponton a foglalt időpontban pontosan szíveskedjen megjelenni és ha teheti, hozza magával a kinyomtatott és kitöltött hozzájáruló nyilatkozatot, amelyet a koronavirus.gov.hu honlapról le tud tölteni. Nincs teendője, amennyiben Ön már megkapta az oltást vagy az elmúlt 3 hónapban koronavírusos volt. Amennyiben oltására bármilyen okból nem kerül sor, a későbbiekben is megkaphatja az oltást.

A vastaggal szedett hivatkozást nem volt könnyű megnyitni, lehet, egyszerre túl sokan akarták, de sikerült. Kiderült, hogy április 26-28 közé lehet feliratkozni. 70 ezer embernek küldték ki ezt az sms-t a HVG értesülései szerint.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!