Ez történt ma!

65

Itt olvashatja mi történt április 18-án Hódmezővásárhelyen és környékén.

A héten interjút adott Hódmezővásárhely polgármestere a Partizán közéleti és politikai talk-showban, ahol ismét elhangzottak nézetei a gyermekneveléssel kapcsolatban. Két évvel ezelőtt ez már téma volt, és most ismét gyermekbántalmazásról beszélnek, mert Márki-Zay Péter kérdésre azt felelte: igen volt, hogy az egyik gyermeke kapott egy fenékre ütést, mert majdnem kiszaladt az úttestre. Márki-Zay Péter reagált a vádakra.

Több mint 50 doboz favipiravir gyógyszer fogyott az elmúlt hónapban egy vásárhelyi gyógyszertárban. A készítményt a háziorvosok írhatják fel, a páciensek koronavírusos tüneteinek enyhítésére. A kúraszerűen alkalmazott 40 szemes gyógyszer egy vásárhelyi háziorvos szerint nem csodaszer, de több esetben megakadályozta a súlyos szövődmények kialakulását.

Egyre inkább nő az oltási hajlandóság a hódmezővásárhelyi háziorvos szerint.Dr. Vigh Edit mindenkit arra biztat, hogy regisztráljon, ha még nem tette meg, az oltással ugyanis elkerülhetőek a súlyos szövődmények.

A Lázár János vezette Tenisz Szövetség telefonokra, táblagépekre, okosórákra vadászik. A szövetség az általuk vásárolt elektronikai készülékeket keresi. Közzétettek egy táblázatot és arra kérik a készülékek birtokosait, hogy ,,haladéktalanul, de legkésőbb 2021.04.26. 17:00 óráig tájékoztassák a Szövetséget, hogy milyen jogcímen birtokolják az MTSZ által vásárolt eszközöket.”

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!