Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Megújult informatikateremmel készülnek a nyitásra a Liszt Ferenc iskolában

Megújult a Domonkos Nővérek Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola informatikaterme. Az intézményben új dekorációval készültek az alsón tagozatosok hétfői fogadására.

„Az elmúlt hetekben megújult az informatikaterem, és új dekorációval díszítettük a folyosókat, termeket és az ebédlőket. Köszönjük a segítséget azoknak kollégáknak, szakembereknek és barátainknak, akik munkájukkal, hozzáértésükkel vagy adományainkkal támogatták az informatikaterem és iskolánk belső díszítésének megújulását” – olvasható a Domonkos Nővérek Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola weboldalán.

A hétfői iskolanyitással kapcsolatban azt is közzétette honlapján az intézmény, hogy a jelenlegi veszélyhelyzetben a szülő az igazgatónál írásban kérelmezheti és igazolhatja a tanuló távolmaradását, amennyiben a koronavírus fertőzés elkerülése érdekében teszi ezt. A koronavírus fertőzés elkerülése miatt távol maradó tanulók hiányzása igazolt hiányzásnak számít, de az összes hiányzás nem haladhatja meg a kétszázötven tanítási órát, vagy egy adott tantárgyból a tanítási órák harminc százalékát.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!