A legvégét nem bírta a Vásárhelyi Kosársuli

423

Egy megrázó nap végén, fájdalmas lelki teherrel kellett pályára lépniük a hódmezővásárhelyi kosárlabdázóknak, hiszen a mindent eldöntő meccset megelőzően érkezett a tragikus hír: elhunyt az egyesület alapítója, elnöke, Elek András.

A végig kiélezett találkozó utolsó perceiben két hárompontossal ellépett a Pápa, amikre már nem tudott válaszolni a Vásárhelyi Kosársuli együttese az NB I/B-s kosárlabda bajnokság rájátszásának mai játéknapján, így a két nyert mérkőzésig zajló párharcot a vendégek nyerték meg, s jutottak az elődöntőbe.

Vásárhelyi Kosársuli – Pápai Conoil Motax KC 74-79 (18-17, 17-20, 18-16, 21-26)

Tóth Tamás vezetőedző: – Gratulálok a Pápának a továbbjutáshoz, a végjátékban jobb döntéseket hoztak és a szerencse is melléjük állt. Ami az első szakaszban működött nálunk, a második félidőben már nem, hiszen 9 támadólepattanót, 13 büntetőt és 7-ből 5 hárompontost engedtünk nekik. Köszönöm a csapatomnak, hogy vállalták a játékot ma, mentálisan borzasztó nehéz volt! Búcsúznunk kell a legendás edzőtől, elnöktől, baráttól, apától, pótolhatatlan veszteség érte a magyar kosárlabdát. Bandi bá’-ról mindenkinek van feledhetetlen sztorija, mókás története, valóban mindannyiunk és a Kosársuli atyja is volt ő. Az egész egyesület nevében kívánok őszinte részvétet és megnyugvást az Elek családnak, a fájdalmukban mind osztozunk! Bandi bá’, vigyázz ránk és taníts tovább minket fentről is, nagyon fogsz hiányozni!

A vásárhelyi csapat az 5-8. helyért folytathatja a küzdelmeket a rájátszásban, következő ellenfele a Bonyhád lesz.

A mérkőzést a Vásárhelyi TV közvetítette, itt lehet megnézni a felvételt.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!