Augusztus végéig lesz látogatható a 67. Vásárhelyi Őszi Tárlat

134

A hatvanhetedik kiállítás a járványügyi korlátozások feloldását követően 2021. augusztus 29-ig lesz látogatható Hódmezővásárhelyen, az Alföldi Galériában – tájékoztatta szerkesztőségünket a szervező Tornyai János Múzeum.

A tárlat már 2020 november végére elkészült és azóta készen áll a látogatók fogadására, azonban a mindennapi életet és a muzeális intézmények nyitvatartását korlátozó intézkedések miatt ezidáig nem tekinthették meg sem a kiállító alkotók, sem a művészetkedvelő közönség, ezért került meghosszabbításra a nyár végéig.

A szervezők egyben kénytelenek voltak azt a kényszerű döntést is meghozni, hogy a bizonytalan helyzet és a korlátozások elhúzódása miatt az idén, 2021-ben nem rendezik meg a Vásárhelyi Őszi Tárlatot. A Tornyai János Múzeum munkatársai bíznak abban, hogy az elkövetkező esztendőben újult erővel, a megszokott rend szerint lesz mód és lehetőség a hatvannyolcadik tárlat megvalósítására.

A jelenlegi kiállítást azonban az idén, amint lehetőség nyílik rá, mindenképpen megnyitják és látogathatóvá teszik a szervezők, így 2021-ben sem marad „Vásárhelyi Őszi Tárlat nélkül” a hazai képzőművész-társadalom és a művészetkedvelők közössége – közölte a Tornyai János Múzeum.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!