Új videoklippel jelentkezett a vásárhelyi LeslieTheJudge (VIDEÓ)

1 166

A szám címe All Eyez On Me, és szombat óta látható a Youtube-on.

LeslieTheJudge, a tehetséges hódmezővásárhelyi származású trappert már bemutattuk a Vásárhelyi Valóságban és a Hódpress felületén is. Tavaly nyáron készült el The Beginning című videoklipje.

A fiatalember célja egyértelműen az, hogy ismertséget érjen el a műfaj őshazájának számító Amerikában és egyéb nemzetközi platformokon is. Ebben jelenthet újabb mérföldkövet All Eyez On Me című friss klipje:

LeslieTheJudge a Hódpressnek elmondta, hogy mindenkinek meg szeretné köszönni a segítséget, hiszen egy délután leforgása alatt le tudták forgatni az egész klipet.

Az egész tervet úgy képzelte el, hogy szeretett egy autót és egy kutyust bele, de nem volt mindegy, hogy milyen legyen a kutya (Dobermannt szeretett volna). Szerencsére segítségére volt a Fejes Kutyakiképző Központ. Egyeztetések után megbeszélték a pontos tervet, hogy mi is lenne Bosco feladata, amit elképesztő fegyelemmel vittek véghez, és Bosco azonnal tudta hogy mikor mit kell csinálnia, mondta.

Az autóknál is megkapta a szükséges segítséget Geletóczki Lászlótól, aki felajánlotta a klipben látott autókat. A mozgó jeleneteknél Laci felesége, Zita segített be, nagyon profin meg tudták oldani az egészet.

Elmondta azt is, hogy akik nélkül abszolút nem sikerült volna az egész forgatás, a táncos, Sztancsik Rozália valamint a Hippicore Stúdió (Virág Péter és Kelemen Roland). Fantasztikus munkát végeztek mindannyian, kreatív ötletekkel, mindezt profizmussal társítva. Külön köszönetet szeretne még mondani Bíró Bencének és Nagy Dominiknek.

Nagyon örült, hogy együtt dolgozhatott velük és reméli, hogy legközelebb is számíthat bármelyikük együttműködésére.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!