133 milliós megbízást nyert el közbeszerzésen egy vásárhelyi cég

683

Jelentős értékű megbízást nyert el a Fővárosi Vízművek Zrt-től két nyílt közbeszerzésen a vásárhelyi Tornádó International Kft. A társaság 3 új tehergépkocsit gyárt le összesen 133 millió forintért.

Tavaly azzal került be a hírekbe a cég, hogy tíz mobil kormányablak gépjármű kialakításával bízták meg – a feladatot legjobb ajánlattevőként 120 millió forintért vállalta. A társaság a napokban ennél is magasabb összegű munkákra szerződött: egy 3 tengelyes, billenőplatós, új tehergépkocsi, illetve két 4 tengelyes, billenőplatós, új tehergépkocsi gyártásával bízta meg a Fővárosi Vízművek Zrt. Az egyik közbeszerzésen két, a másikon négy versenytársnál tudott kedvezőbb ajánlatot tenni a Tornádó International Kft.

A 2019-ben 806 millió forintos forgalmat bonyolító vállalkozás a céginformáció.hu adatai szerint jelenleg 25 főt foglalkoztat Csomorkányi utcai telephelyén, tulajdonos ügyvezetőjét, Dr. Kőkuti Attilát pedig szeptemberben a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökévé választották.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!