Ez történt ma!

42

Itt olvashatja mi történt ma Hódmezővásárhelyen és környékén április 10-én.

Korábban itt nem volt a városon belül villamos, ezért az új vonal építése során a városi környezet adta a nehézséget – hangzott el az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének (ÉVOSZ) Média Tagozatának SPAKLI’21 c. podcastjében, melyet a magyarepitok.hu vett észre.

Ezúttal (is) a Volli önkéntes iroda szervezett önkéntes szemétszedést. Ahogy a Polgármesteri Hivatal Gyorshírszolgálata írja, 3 ponton folyt a munka: a Bodzási úton az 5. km kőtől folytatták a múlt héten elkezdett szemétszedést, a régi Tiszai útnál egészen az elkerülőig haladtak, valamint a Mártélyi úton a Rosmarin Zrt. telephelyéig.

Az általános iskolát szeptemberben kezdő, leendő első osztályosokat a napokban kell beíratni a kiválasztott intézményekbe, mondta Hajnal Gabriella, a Klebelsberg Központ vezetője. Szeretnék, ha ezt tavaly után idén is online tennék meg a szülők.

Szombaton zárt ajtók mögött fogadta a Szarvasi NKK-t a hódmezővásárhelyi csapat. Az első játékrészben megszerzett 5 gólos előnyt a második félidőben sikerült a vásárhelyi kézilabdás lányoknak 7-re feltornázni. Már a kezdésnél látszott, hogy elemében van a Hódmezővásárhelyi LKC, és a lendületüket a meccs 60 perce alatt végig megőrizték. A küzdelem után tehát, két ponttal a zsebükben vonulhattak az öltözőbe.

A Németh László Városi Könyvtár a magyar költészet napja alkalmából nyereményjátékot hirdet. A helyes válaszadók között egy 5 ezer forint értékű könyvutalványt sorsolnak ki.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!