Ez történt ma!

51

Itt olvashatja mi történt április 7-én Hódmezővásárhelyen és környékén.

Csak szövetségeknél regisztrált versenyzők használhatják az uszodákat, a rendszeresen úszni vagy csak strandolni járó vendégek még nem vehetik igénybe a medencék kínálta sport, illetve szórakozási lehetőséget.A várható enyhítések még nem tartalmazzák az uszodák újranyitását, ez alapján a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszoda nyitásának időpontja is mindenki számára ismeretlen. Még a senior igazolt sportolók sem használhatják a medencéket.

Lázár János saját Facebook oldalán számolt be róla, hogy áprilisban Valenciából megérkezik a harmadik tram-train szerelvény is. Ezt közleményében a MÁV is megerősítette.Arról is ír a térség országgyűlési képviselője, hogy a következő hónapokban további szerelvények is érkeznek, így kezdetben majd 8, aztán nem kevesebb, mint 12 tram-train szerelvény közlekedhet Hódmezővásárhely és Szeged között.

Szilágyi Csaba 15-szörös magyar bajnok, a hódmezővásárhelyi NICS-HSÚVC úszójűval készített egy hosszabb lélegzetvételű interjút az Eurosport magyar nyelvű oldala. Alapvetően a sportolói pályafutását tekintették át, de beszélt a Magyar Úszószövetség szabálymódosításáról is, és arról, keresték-e őt azért, hogy magyar színekben induljon a világversenyeken.

Nagyobb összeget nyert illegális hulladéklerakók felszámolására és ingatlanvédelemre a mezőhegyesi ménesbirtok, mint amennyire a korábban elutasított Hódmezővásárhely pályázott. Három mórahalmi szervezetnek több mint 27 milliót ítéltek meg, a csongrádi önkormányzatnak 4,3 milliót.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!