Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Menekül a HFC: esélyesebb csapatot vertek idegenben

Némi meglepetésre talán, de idegenből hozta el a 3 pontot a HFC NB III-as labdarúgó csapata, így folytatja menekülését a kiesés elleni harcban. A győztes gól ráadásul a 92. percben esett.

4 vereséggel a háta mögött érkezett a HFC csapata az ESMTK stadionjába. Az ellenfél az NB III. Közép csoportjának a középmezőnyében helyezkedik el, míg a HFC-nek ha nincsenek is közvetlen kiesési gondjaik, de inkább hátra kell tekintgetnie, a Szegedi VSE irányába.

Azonban ezen a mérkőzésen borították a papírformát. A 17. percben Tapiska Géza, amit Horváth Richárd egyenlített ki az 57. percben. Amikor már mindenki elkönyvelte a döntetlent, Forró Attila betalált, és megszerezte a 71. perctől emberelőnyben focizó vendégek győztes találatát.

A HFC ezzel feljött a 20 csapatos tabella 16. helyére, ami még kiesést jelent. Ehhez első körben a jelenleg 4 ponttal előttük álló Taksonyt, de leginkább az 5 pontos fórral rendelkező Vácot is be kellene fogniuk (az NB III. három csoportjának legrosszabb 15. helyezettje is kiesik). Azonban a 2 ponttal mögöttük álló Kőrösladány 1 meccsel kevesebbet játszott, mert a Budapest-Honvéd MFA II. elleni meccsük ezen a héten elmaradt.

A vásárhelyi csapat legközelebb vasárnap játszik, a 3. helyezett, és feljutásra hajtó Dabast látják vendégül.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!