3 aranyat nyertek vásárhelyi úszók Dunaújvárosban

157

A NICS-HSÚVC az összesített pontversenyben a hatodik, a Hód Úszó SE pedig a 13. helyen végzett a napokban Dunaújvárosban rendezett nemzetközi korosztályos úszóversenyen. Az előbbiektől Musa Márk és Szatmári Máté, utóbbiaktól Horváth Ákos szerepelt a legjobban.

33 egyesület 194 versenyzőjének részvételével rendezték meg a napokban Dunaújvárosban a 40. Arany Üst nemzetközi korosztályos úszóversenyt, ahol összesítésben a NICS-HSÚVC 9 fős csapata a hatodik, míg a Hód Úszó SE 7 fős különítménye a 13. helyen végzett. A NICS-HSÚVC úszói két arany-, öt ezüst- és két bronzérmet nyertek, míg a Hód Úszó SE versenyzői egy-egy aranyat és bronzot, továbbá két ezüstérmet.

A 2005 és 2008 között született fiúknak, illetve a 2006 és 2009 között született lányoknak meghirdetett viadalon a vásárhelyiek közül Musa Márk, Szatmári Máté és Horváth Ákos szerepelt a legeredményesebben.

Jövő hétvégén, szombaton hazai pályán állhatnak rajtkőre a Hód Úszó SE és a NICS-HSÚVC úszói, hiszen ezúttal a Gyarmati Dezső Sportuszodában rendeznek egynapos megmérettetést.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!