Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Ma 18 órakor Vásárhelyi Kosársuli- Pápa, élőben a Vásárhelyi TV Youtube csatornáján

A mai napon 18 órai kezdettel a Hódtói sportcsarnokban – továbbra is zárt kapuk mellett- a Vásárhelyi Kosársuli megkezdi a rájátszást az NB I.B. Zöld csoportjának felső házában a Pápa ellen. A Vásárhelyi Televízió YouTube-csatornáján az érdeklődők élőben követhetik nyomon a két csapat összecsapását élő kommentár kíséretében.

Nagypénteken kezdi el az alapszakaszt végül a 4. helyen záró Vásárhelyi Kosársuli a rájátszást. A negyeddöntőben az ellenfele az 5. helyezett Pápa együttese lesz. A párharcok az egyik csapat 2. győzelméig tartanak.

Ebben a szezonban eddig kétszer találkozott a két együttes, október végén a Pápa nyert hazai pályán (80-71), február elején pedig a Kosársuli egy izgalmas mérkőzésen (92-91). A pápaiak remek formában vannak idén, tizenkét bajnokijukból tízet megnyertek, de a kettőből épp a Kosársuli elleni az egyik vereség.

A vásárhelyiek bíznak a hazai pálya előnyében, hisz a múlt héten tartalékosan vereséget szenvedő Cegléd elleni meccstől eltekintve hazai mérlegük hibátlan. Ahogy írják, a múlt heti mérkőzéshez képest ma egy fokkal mélyebb merítési lehetőséggel, a győzelem reményében szállnak harcba.

A mérkőzést a Vásárhelyi TV youtube csatornáján élőben, élő kommentárral megtekinthetik.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!