Jön a City7 nevű lap Vásárhelyre is

329

Nem soká 12 ezer postaládába dobhatják be a City7 nevű lapcsalád vásárhelyi kiadását. A Délmagyarországot kiadó Mediaworks Zrt. ingyenes hetilapja – ahogy arról korábban hírt adtunk – ellenzéki vezetésű nagyvárosokban jelenik meg: Szombathelyre, Miskolcra és Szekszárdra már megérkezett.

Egy hónappal azután, hogy a Magyar Narancs tudomást szerzett és beszámolt róla, néhány ellenzéki vezetésű megyeszékhelyen már kézbesítették is annak az ingyenes propagandaújságnak a példányait, amit a kormányközeli, és a Délmagyarországot is kiadó Mediaworks Zrt. hívott életre.

Szombathelyen, Miskolcon, Szekszárdon már olvasható a City7 helyi kiadása: a szombathelyi mutációban például szerepel helytörténet, bulvár, gasztronómia, horoszkóp, utazás, sport, autók, rejtvény és miegymás, emellett már a címlapon ott kukucskál Gyurcsány Ferenc (emberek halnak meg az oltásellenes nyilatkozatok miatt), és aki eddig nem tudta volna, most a városi oltópontok kapcsán megtudhatja, hogy a szombathelyi politikusok szereptévesztésben vannak.

A City7 szekszárdi kiadása

A Magyar Narancs úgy tudja, a 24 oldalas ingyenes színes lap Tatabányán, Hódmezővásárhelyen, Szombathelyen, Szekszárdon, Szegeden, Salgótarjánban, Egerben, Miskolcon, Pécsett, Nagykanizsán kerül a postaládákba.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!