Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Ez történt ma!

Itt olvashatja mi történt ma Hódmezővásárhelyen és környékén.

A City7 nevű kormánypárti ingyenes lap arról ír, az ATEV Zrt. 2021-ben fejezi be a szagemissziókibocsátá-csökkentési nagyberuházásuk utolsó ütemét. Onnantól kezdve pedig semmilyen bűzt nem lehet majd érezni. Hódmezővásárhely polgármestere szerint a város lakóinak összefogása sikeres volt az ügyben.

Kedd délig nem jelent meg semmi a hivatalos tájékoztató oldalon a tegnapi fertőzötti számokról. Az az adat egyébként teljesen más, mint amit a járványügyi osztályvezető mondott a rádióban reggel. Galgóczi Ágnes, a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője a Kossuth Rádiónak adott reggeli interjújában elmondta, „tegnap ugye csaknem 8 ezer esetet regisztráltak” és hogy nőtt a kórházban ápoltak száma, valamint összességében felfelé ívelő szakaszában van még mindig a járvány.

A Polgármesteri Hivatal továbbra is segítséget nyújt azoknak a lakosoknak, akik szeretnének regisztrálni a Covid-19 elleni védőoltásra, azonban azt valamilyen okból nem tudják megtenni elektronikusan.Ezen a héten holnap 8-16 óra, csütörtökön 8-12 óra között hívható a 62/530-159-es telefonszám, ahol munkatársunk felveszi a szükséges adatokat, majd elvégzi a regisztrációt.

Koronavírusban meghalt Láda Gáspár, a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) alelnöke. Láda Gáspár 1968-ban született, a Debreceni Agrártudományi Egyetemen haltermelést, haltenyésztést tanult, a diploma megszerzése után pedig halászati szakmérnöki kurzust végzett Gödöllőn. 1995-ben lett a Horgászegyesületek Csongrád Megyei Szövetségének ügyvezető elnöke. Eredményei alapján a Magyar Országos Horgász Szövetség, a MOHOSZ is alelnökévé választotta.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!