Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Megjelent a JóKor c. kormányzati lap

A családbarát Magyarország azt is jelenti, hogy Magyarország idősbarát – fogalmazott Novák Katalin, családokért felelős tárca nélküli miniszter Nyitrai Zsolt, kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott videójában. Ebből kiderül, hamarosan a nyugdíjasok postaládájába érkezik a JóKor magazin legújabb száma.

A lapban bemutatják a nyugdíjasokat érintő intézkedéseket és Müller Cecília országos tisztifőorvos arra hívja fel a figyelmet, hogy minden vakcina biztonságos – írta posztjában Nyitrai Zsolt.

Hulák Zsuzsa, az Idősek Tanácsának tagja a videóban emlékeztetett: 2018 októberében döntött úgy az Idősek Tanácsa, hogy szükség van az idősek, a nyugdíjasok hiteles tájékoztatását szolgáló kiadvány létrehozására. Ezt a szerepet tölti be a JóKor című kiadvány – tette hozzá.

A kiadvány jelenlegi száma elsősorban a vírus elleni küzdelemre fókuszál, de olvashatóak benne színes hírek és rejtvényt is fejthetünk.

A lap a Magyar Államkincstár kiadásában, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Idősek Tanácsa és a Miniszterelnöki Kabinetiroda együttműködésében jelenik meg negyedévente 2 millió 130 ezer példányban.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!