Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Éremért úszik ma a Hód Úszó SE női váltója

Negyedik helyen jutott be a ma délelőtti döntőbe a vásárhelyiek 4 x 100 méteres női gyorsváltója a felnőtt úszó országos bajnokságon.

A Juhász Janka, Ugrai Panna, Batta Orsolya és Forján Anna összeállítású egység nem egész egy másodperccel maradt le a fináléba második helyen kvalifikáló győriektől, így nincs kizárva, hogy dobogóra állhatnak a Hód Úszó SE lányai. Ugrai Pannára vár még egy „A” döntő: 100 méter gyorson a 7. legjobb időt úszta az előfutamok során.

Ugyanebben a versenyszámban a NICS-HSÚVC úszója, Szőke Zita 9. lett, így rá ma „B” döntő vár, míg a hódos Batta Orsolya a 30. időt úszta.

200 méter háton a Hód Úszó SE versenyzője, Kiss Noel a 21., a NICS-HSÚVC sportolója Musa Márk a 25. helyen zárt. A NICS-HSÚVC ifjú tehetségei közül Szatmári Máté 200 méter mellen 30. lett, Veszelovszki Eszter pedig a 26.

Forján Anna a „B” döntőbe verekedte be magát 200 méteres hátúszásban, miután az előfutamokban a 10. legjobb idő volt az övé.

A szombatig tartó viadal döntőit az olimpiai felkészülés jegyében délelőtt 9:30-tól rendezik, a finálékat az m4 sport élőben közvetíti.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!