Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Márki-Zay: Jogászaink mindent megtesznek a jogtiprás ellen

Nem egyetlen vállalkozót, nem csak a céghez szerződött sofőröket és családjaikat, de bizony egy egész várost sújt a Fidesz bosszúja – fogalmazott közösségi oldalán Hódmezővásárhely polgármestere. Hozzátette: jogászaik továbbra is mindent megtesznek a kormányzati önkény és jogtiprás ellen.

Márki-Zay Péter információi szerint a közforgalmú személyszállítást városunkban nyílt ajánlatkérésen elnyerő, a szükséges buszokat ezután beszerző, sofőröket leszerződtető helyi vállalkozónak értésére adták: ezután hiába megy másik megyébe, az ország egyetlen vizsgaállomása sem fogja megadni az engedélyt az eddigi műszaki vizsgákon kifogás nélkül átment buszaira.

A polgármester szerint jogállamban ez elképzelhetetlen lenne, a döntés pedig az egész várost sújtja: a városkártyával ingyenes helyi közlekedés egy porcelángyári munkásnak évi 54 ezer forint megtakarítást jelent, egy nyugdíjasnak a rendszeres piacozást, egy Bibó utcai kisgyermeknek a könnyebb iskolába járást, egy nagymamának pedig az unokák gyakoribb meglátogatását.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!