Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Karácsony: egyelőre nincs helye a türelmetlenkedésnek

 Egyelőre nincs helye a türelmetlenkedésnek, bármilyen nehéz, még ki kell tartani – írta Karácsony Gergely főpolgármester szerdán a Facebook-oldalán annak kapcsán, hogy délben egy percre leállt a közösségi közlekedés Budapesten, emlékezve azokra, akik elhunytak a koronavírus-járványban.

 „Az utóbbi napok súlyos számai fájdalmasan marnak az ember lelkébe, főleg, hogy tudjuk, a statisztikák mögött emberi életek vannak. Szülők, testvérek, gyermekek, barátok, rokonok, kollégák, ismerősök” – fogalmazott a főpolgármester.

Azt írta, az egyperces néma csönd nem mulasztja el a gyászolók fájdalmát, nem hozza vissza azokat, akik elmentek, de emlékeztet mindenkit, hogy egyelőre nincs helye a türelmetlenkedésnek, bármilyen nehéz, „még ki kell tartanunk”.  Az egyperces csönd arra is emlékeztet, hogy hálával tartozunk azoknak, akik most is erejüket megfeszítve életekért küzdenek – fűzte hozzá Karácsony Gergely.

A főpolgármester azzal zárta bejegyzését, hogy „a mai adatokkal Magyarország a második a világon a Covid-halálozásban a járvány teljes időszakára vetítve. Nincs most helye sikerpropagandának, hamis ígéreteknek! Ezen a nemzeti tragédián csak együttműködve, egymásra figyelve lehetünk túl” – fogalmazott.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!