Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

100 millióból újulhat meg a mindszenti cég telephelye

52,5 millió forint uniós támogatást nyert a mindszenti Fém-Vill-Ép-Tech Kft. telephelyének energetikai korszerűsítésére.

A 24 főt foglalkoztató Fém-Vill-Ép-Tech Kft. telephelye teljesen megújulhat 2022 áprilisáig – a nyertes uniós pályázatokat listázó kormányzati oldal szerint a mindszenti cégnek 52,5 millió forint támogatást ítéltek meg márciusban a tervezett fejlesztéshez. A támogatási arány 55 százalékos, a teljes projekt értéke megközelítőleg 96 millió forint.

A korszerűsítés révén a társaság lemezmegmunkáló üzemét, gyártócsarnokát és raktárát is felújítják: kicserélik a nyílászárókat valamint a világítótesteket, illetve faelgázosító kazánnal váltják föl a meglévő fűtést. A tetőzetnél és az oldalfalaknál a jelenleginél vastagabb szendvicspaneleket helyeznek fel, a lábazat is hőszigetelést kaphat. Az iroda és a szociális épületrészeket ugyancsak modernizálják, új fűtési rendszert építenek ki.

A fémszerkezetek gyártásával is foglalkozó építőipari cégnek 2019-ben 644 millió forint árbevétele volt a céginformáció.hu adatai szerint.

- HIRDETÉS -

- HIRDETÉS -

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -1

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!