A vásárhelyi fidelitasos a Pesti TV-ben panaszkodott

2 780

Nagyistók Balázs szerint Hódmezővásárhely visszafelé fejlődik, Márki-Zay Péter sok embert megtévesztett és ha 2022-ben nyer az ellenzék, akkor mindenféleképpen Gyurcsány Ferenc lesz a győztes.

A műsor elején kiderült, hogy a vásárhelyi fiatalember, – aki a Facebookra feltöltött képek szerint a Fidelitas helyi szervezetének tagja, – kifejezetten jelentkezett a műsorba.

Elmondása szerint a

,,fejlődés jól megy, csak visszafelé. Két gimnázium nem újult meg, nem kezdődött meg bővítése sem, az új könyvtárról is le kellett mondanunk, de Lázár János, a térség országgyűlési képviselője befejezte a tram-traint, legalább az van.”

Kérdésre válaszolva elmondta: a városban nem Márki-Zayt imádják, hanem a Fideszt utálják. ,,A gazdasági vonalat erőltetik, van Mészáros Lőrincezés, Tiborczozás, azaz a divatos mainstraim topikok.”

A fidelitasos szerint a polgármester jól eladja magát, sok embert megtévesztett.

Például évente egyszer bemegy misére, mondjuk Szenteste és elkezdi szidni a Fideszt

– fejtette ki a műsorban.

Nagyistók Balázs úgy látja, hergelnek az oltásokkal az ellenzéki szereplők, például Hadházy Ákos. Meglátása szerint Fekete-Győr Andrásnak, ,,Bandikának” van egy erős megfelelési kényszere ,,Fletó” felé és akárki nyer 2022-ben, mindig Gyurcsány lesz a győztes az ő oldalukon.

Akit érdekel a 44 perces műsor, az ide kattintva nézheti meg.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!