Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Főszabályként online lehet idén is beiratkozni az óvodákba Vásárhelyen

Elindultak a 2021/22. évi óvodai beiratkozások, amelyeket a tavalyihoz hasonlóan idén is elsősorban elektronikus úton lehet megtenni, a járványügyi előírások, a minél kevesebb személyes kontakt miatt.

A Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzat Hódmezővásárhelyi Egyesített Óvodáinak intézményeibe a járványügyi előírások betartása, a beiratkozók egészségének védelme érdekében a beiratkozás a tavalyi évhez hasonlóan elsősorban elektronikus úton Szándéknyilatkozat beadásával valósul meg.

A szándéknyilatkozatot elektronikusan itt lehet kitölteni.

Amennyiben az elektronikus benyújtás akadályba ütközik személyes beiratkozásra 2021. április. 26.-án és 27.-én 8.00-18.00 óráig lesz lehetőség előzetes időpont egyeztetést követően (a Szándéknyilatkozaton található telefonszámokon).

A Szándéknyilatkozatok beadásának végső határideje: 2021. április 27.

Az előírásoknak megfelelően ebben a helyzetben elegendő, ha a szülő eljuttatja a kitöltött, aláírt Szándéknyilatkozatot a nyilatkozaton tagintézményenként megadott e-mail vagy postacímekre.

A beiratkozáshoz szükséges iratokat (pl: gyermek születési anyakönyvi kivonata, TAJ kártyája, lakcímkártyája, a szülő személyi azonosítója, lakcímkártyája) csak a kisgyermek első óvodában töltött napjára kell majd bevinni az óvodába.

Kötelező beíratni azokat a gyermekeket, akik 2021. augusztus 31-ig betöltik a 3. életévüket.A fiatalabb (a 3. életévét 2021. szeptember 1. – 2022. február 28. között betöltő) óvodaérett gyermekeknek is benyújtható a kitöltött és aláírt Szándéknyilatkozat. Esetükben is és a kiválasztott óvoda körzetén kívüli jelentkezők esetében is az óvodai felvétel a szabad kapacitás függvényében alakul.A veszélyhelyzet miatt sajnos idén sem lesz lehetőség az Ovicsalogató Nyílt Napokat megtartani óvodáinkban.

Forrás: Polgármesteri Hivatal Gyorshírszolgálata

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!