Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Bajnoki ezüsttel búcsúzott a kadet korosztálytól Wolf Eszter

Egyetlen tussal maradt alul a Csomorkány SE 17 éves vívója a női kadet tőrvívó országos bajnokság döntőjében. Wolf Eszter ma az U20-as mezőnyben áll pástra, és örömmel utazna Kairóba a korosztályos világbajnokságra.

15-14-re szenvedett vereséget szombaton a női kadet tőrvívó országos döntőjében a korosztályos ranglistát vezető vásárhelyi sportoló, Wolf Eszter, aki 58 induló közül került be a fináléba. Kollár Anna nyakába akaszthatták az aranyérmet.

– Mindig fájó az egy tusos vereség, több tekintetből is… De muszáj elengedni, hiszen ma az U20-as egyéni országos bajnokság következik, ahol nem titkolt cél szinten egy dobogó – nyilatkozta lapunknak a korosztályos válogatott tőrvívó.

– A nemzetközi szövetség hivatalosan is bejelentette, hogy megrendezi az idei U17-es és U20-as világbajnokságot, még pedig Kairóban, viszont tekintettel a vírusra a Magyar Vívó Szövetség csak március 16-án fog hivatalos döntést hozni, hogy kiengedik-e a magyar válogatottat. Most hétvégén lemegy az országos bajnokság, sok minden múlik még a döntésen. Amennyiben nem megyünk Kairóba, még egyenlőre nem tudni, hogyan tovább, az biztos, hogy én korosztályt váltok, elhagyom a kadet éveimet, és átlépek a juniorokhoz, ahol minden bizonnyal tavasszal, kora nyáron kezdjük az új szezont, de én már semmit nem merek biztosra mondani egy ilyen bizonytalan időszakban. Ma még az U20-as Ob a fontos, és reménykedünk, hogy kiengednek minket Kairóba – tette hozzá Wolf Eszter.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!