Ez történt ma!

119

Itt olvashatja mi történt március 6-án Hódmezővásárhelyen és a nagyvilágban.

Benkő Zsolt képviselő körzetébe is jutottak a hűtőmágnesekből. Batidáról és Erzsébetről van szó. A körzet önkormányzati képviselője viszont információink szerint felesleges pénzkidobásnak tartja az egész akciót, és ezért nem vett részt abban, miszerint személyesen viszik ki a körzet lakosainak a város elért eredményeit bemutató füzetecskét, valamint a körzeti képviselők, közterület-felügyelők és koordinátorok elérhetőségeit tartalmazó hűtőmágnest.

Mégis lesz gyermekfelügyelet az óvodákban és iskolákban. Az önkormányzatok kérésére biztosították ezt a lehetőséget, erről beszélt Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Az eredeti tervek szerint hétvégén 74 ezer embert oltottak volna be. A behívó sms-eket csütörtökön küldték szét, de mint kiderült, olyan embereknek is, akiket nemrég oltottak be, vagy az ország egy teljesen másik részében laknak, mint a számukra kijelölt helyszín. Emiatt a tömeges oltási kampányt erre a hétvégére lefújták, és pénteken délután pedig sms-ben értesítették erről az érintetteket.

Akik ilyen tevékenységet végeznek, azoknak márciusban nem kell bérleti díjat fizetniük az állami vagy önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok esetében. A már megfizetett bérleti díjakat március 16-ig vissza kell fizetni.

Szinte kész Tóth Sándor teherautójának felújítása. Az Emlékpont udvarán a történelmi tablókat már elhelyeztük, az autó felújítása szinte kész, hamarosan a ponyva is felkerül rá és így korhű állapotban tudjuk majd kiállítani – tudatta Márki-Zay Péter.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!