Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Vásárhelyi Fidesz: Márki-Zay Péter káoszba taszította a tömegközlekedést

A kormánypárt helyi szervezete szerint a polgármester ,,rosszul sikerült korrupciós ügye miatt most sokmilliós kár éri a várost” és ,,az engedélyek nélkül utasokat szállító buszos vállalkozó felelőtlensége miatt” az iskolabusz szolgáltatás is veszélybe került.

Mint arról beszámoltunk, a megyei kormányhivatal a korábban kiadott, forgalmikban ma is szereplő engedélyeket visszavonta – ma már nem indulhattak el az ingyenes óránkénti járatok a városban, mert 3 hónapra felfüggesztették a Jovány Busz Kft. működését.

A Fidesz hódmezővásárhelyi szervezete szerint erről Márki-Zay Péter tehet, aki ,,átjátszotta” a helyi személyszállítást a Volánbusztól Jovány Gyula cégének. A vállalkozó pedig ,,nem tudja biztosítani a jogszabályokban meghatározott feltétleket (sic!), és olyan buszokkal szállította a vásárhelyi utasokat, amelyek közúti utasszállításra jelenleg nem alkalmasak.”

A vásárhelyi Fidesz úgy véli, ,,Márki-Zay Péter és Jovány Gyula rosszul sikerült korrupciós ügye a vásárhelyieket megkárosította és veszélyeztette.”

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!