Ez történt ma!

85

Itt olvashatja mi történt március 3-án Hódmezővásárhelyen és a nagyvilágban.

Szegeden mintegy 300 egészségügyi dolgozó nem írta alá új, szolgálati jogviszonyát március 1-jével. A Magyar Orvosi Kamara megyei elnöke szerint Hódmezővásárhelyről, Szentesről és Makóról nem hallatszódnak olyan elégedetlen hangok, mint Szegedről.

Tömeges oltás lesz hétvégén, március 6-7-én a 60 év alatti, krónikus betegek számára – jelentette be közösségi oldalán Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Tegnap elindultak az új buszjáratok a városban. A cég köszönetet mondott a vásárhelyieknek, mint fogalmaztak: ,,a sok támadás után, különösen jól estek utasaink pozitív dicséretei.A Joványbusz ma két közleményt is közzétett. Kiderült, hogy tegnap 17-19 óra között a Nemzeti Közlekedési Hatóság ellenőrzést végzett a buszaikon, az ebből származó késésekért elnézést kértek. Az ellenőrzés után járataik újra elindultak és információink szerint egyébként mindent rendben találtak.

Országos ellenőrzés lesz az utakon március 8. és 14. között – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata kedden a police.hu oldalon. Azt írták, hogy az egyhetes ellenőrzés alatt a passzív biztonsági eszközök használatát figyelik, miután csatlakoztak az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (ROADPOL) Seatbelt elnevezésű akciójához.

HVSZ Könyvelő

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!