Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Napi abszurd(?): film készül az öszödi beszédről?

Állítólag egy neves angol rendező nevével lesz fémjelezve, és a beszéd kiszivárogtatása mellett szerepet kapnak benne a beszédet követő zavargások is. Egy oknyomozó újságírói film, némi szerelmi szállal.

A film 800 millió forintból készülne, a címe: A hazugság ára, és a szinopszis szerint:

egy ambíciózus, de elnyomott közvéleménykutató szakember rájön, hogy a főnöke részt vett egy botrányos hangfelvétel kiszivárogtatásában, úgy dönt, fényt derít az igazság részleteire, hogy azzal jobb pozíciót zsarolhasson ki magának. Összeáll újságíró szerelmével, és nyomozni kezd, de mivel hamar konfrontálódik a főnökével, egy nagyhatalmú kör célpontjává válnak.

Az Indexnek többen is megerősítették, valóban az öszödi beszéddel kapcsolatos a film témája. A szereplőválogatás állítólag már zajlik, egy videó már ki is került a legnagyobb videómegosztóra (vicc!)

Szintén az Indexnek egy színész azt is elmondta, hogy nem ment el a castingra, mert nem akart belefolyni egy olyan projektbe, amelynél esélyt lát arra, hogy a politikai csatározások kellős közepébe kerül majd. Az, hogy kik lennének a stáb tagjai, ki a producer és milyen költségvetésből forgatják a filmet, még nem tudják.

Forrás: Index

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!