Lázár szerint megvan a makói fürdőfejlesztés kivitelezője – mi hivatalos forrásokban nem találtuk

259

Lázár János szerint már megvan a kivitelezője a makói fürdőfejlesztésnek, már csak több mint 9 milliárd forintot kell szereznie rá.

“A Makovecz-fürdő továbbfejlesztése utolsó szakaszába érkezett. Megvan a kivitelező. Már csak pénz kell. Az a dolgom, hogy a makóiaknak több mint 9 milliárdot szerezzek. Ezen fogok dolgozni!” – írta tegnap hivatalos Facebook oldalán Lázár János. Hódmezővásárhely és Makó országgyűlési képviselője látványterveket is közzétett a tervezett beruházásról.

Mint arról korábban beszámoltunk, a fejlesztéssel kapcsolatos első közbeszerzés 2019-ben eredménytelenül zárult, mert a rendelkezésre álló 3,6 milliárd forinthoz képest a legolcsóbb ajánlat 7,1 milliárdos volt. Tavaly nyáron egy polgármesteri bejegyzés szerint az állam elvette a közbeszerzés lefolytatását a makói önkormányzattól, és a feladattal a Beruházási Ügynökséget bízta meg.

Lapunk kíváncsi volt, ha már megvan a kivitelező, ki kaphatja ezt a busás megbízást, ám az uniós közbeszerzési értesítőben, a kormányzati Elektronikus Közbeszerzési Rendszer oldalán, illetve a Beruházási Ügynökség oldalán sem találtunk ajánlatkérő felhívást a “Makó Városi Termál- és Gyógyfürdő fejlesztése építési beruházás” vonatkozásában, így aztán az eljárás eredményének sincs semmilyen nyoma a fentebb sorolt hivatalos felületeken.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!