Vádat emeltek: ittasan rátörte az ablakot és megfenyegette Vásárhely környékén

119

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki a vád szerint tavaly december elején ittas állapotban ijesztett rá egy idős nőre az egyik megyebeli kisvárosban.

A vádirat szerint a vádlott 2020. december 12-én, este 8 óra körül, erősen ittas állapotban minden indok nélkül megjelent az általa látásból ismert sértett házánál.

A vádlott az utcára néző ablakkeretet több alkalommal megveregette, amelyet a szobában fekvő, de még ébren levő sértett észlelt és kinyitotta az ablakot, majd rászólt a vádlottra, hogy ne zörgessen. A férfi erre szidalmazni kezdte az idős nőt, majd megfenyegette, hogy elvágja a torkát. A sértett ijedtségében közölte a vádlottal, hogy értesíti a rendőrséget, mire a vádlott válaszul beleütött a kétszárnyas ablak csukott részébe, amelynek következtében a szúnyogháló beszakadt, illetőleg az ablaküveg betört. A férfi ezt követően a helyszínről elmenekült.

A járási ügyészség a vádlottat garázdaság vétségével, valamint személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétségével vádolja – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!