Szabó Bálint még nem akar részleteket elárulni múlt hétfői eltűnéséről – feljelentést tett rágalmazás miatt

276

A képviselő megviselt állapotban állt a kamerák és mikrofonok elé. A nyomozás és családja érdekeire hivatkozva nem akart részleteket elárulni az eltűnésével kapcsolatban. Szabó Bálint ügyében személyi szabadság megsértése miatt folyik eljárás ismeretlen tettesek ellen.

A sajtótájékoztatón annyit árult el, hogy Szegeden az Erzsébet-Ligetbe ment volna futni, megállt egy benzinkútnál, hogy tankoljon és vásároljon, ekkor történt elmondása szerint az elrablása. Majd az M43-as autópálya felüljáróján ment egy zokniban és alsóneműben Makó irányába, a Rákosi úton. Egy szolgálaton kívüli rendőr állt meg neki, már erről szóltak a múlt heti híradások is.

Bal kezén égési sérülés volt, és Makóra, a sürgősségire szállították, kihűléssel, tiszta állapotban, mondta.

Meglátása szerint a szegedi városvezetés alaptalan és rágalmazó, karaktergyilkos lejáratókampányba kezdett vele szemben, ezért tartotta meg sajtótájékoztatóját.

Elmondta, hogy maga Botka László, és a szeged.hu meglátása szerint róla aljas indokból és célból, nagy nyilvánosság előtt, jelentős érdeksérelmet elkövető rágalmazást követett el, amikor azt írták, hogy őt a makói pszichiátrián gyógykezelik. Elmondása szerint ez nem volt igaz, ám ez bejárta az országos sajtót is.

Kérte a Szegedi Tudományegyetemet, cáfolják a gyógykezeléséről szóló híreket, és rendelkezésre bocsátotta a róla szóló leleteket és dokumentációt.

A képviselő a következő napokat is szűk családi körben szeretné tölteni.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!