Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Rosszul rajtolt a HVSC

Vásárhelyen visszavágtak az egriek az őszi vereségért az OB I/B-s férfi vízilabda bajnokság szombati, tavaszi nyitányán.

Tizenkét emberelőnyből csak kettőt tudott gólra váltani a HVSC csapata 2021 első bajnoki mérkőzésén, míg a vendégek tízből hatszor betaláltak – ez volt a legnagyobb különbség a két együttes között a végig kiegyenlített találkozón, amely csak az utolsó negyedben dőlt el az egriek javára.

HVSC – Eszterházy Károly ESC 11-13 (4-3, 3-3, 2-3, 2-4)

Szabó Tamás vezetőedző: – Nagyon nagy lelkesedéssel álltunk bele az első tavaszi mérkőzésbe. Az első fázisban többé-kevésbé működött, amit elterveztünk, általában nálunk volt az előny. Döntetlennel érkeztünk az utolsó negyedhez, ahol sajnos volt két lélektani pont, amikből mi jöttünk ki rosszul, ezáltal nem sikerült még a pontszerzés sem, ami miatt csalódott vagyok. Ami a legfőbb gondunk továbbra is, ami számomra mindig a legfontosabb, hogy a védekezésünk nem stabil, túl sok gólt kapunk. Dolgozunk tovább, és mindent megteszünk, hogy a jövőben csökkenteni tudjuk a kapott góljaink számát.

A 12 csapatos bajnokság 6. helyén álló HVSC február 27-én Székesfehérváron folytatja a pontvadászatot.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!