Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Véleményező ülés: Benkő Zsolt perindításra kérte Tatár Zoltán jegyzőt

A véleményező ülésen Benkő Zsolt arra kérte Tatár Zoltán jegyzőt, hogy jelentse fel Márki-Zay Pétert, mert meglátása szerint a polgármester is, ráadásul folyamatosan a város rossz hírét kelti, amikor 3 éve Hódmezővásárhely nehéz anyagi helyzetéről beszél.

Márki-Zay Péter azt mondta, hogy rendszeres beszámolója a város anyagi helyzetével kapcsolatban tényeken alapul. Ezzel semmi valótlant nem szokott állítani. Benkő Zsolt a beszállítókat szólította fel, hogy legyenek körültekintőek a várossal való szerződéskötését illetően.

Gyöngyösi Ferenc arra mutatott rá, hogyha a beszállítói állományt nézzük, akkor 2014-ben 989 millió forint, 2015-ben 835 millió, 2016-ban 708 millió forint volt a lejárt beszállítói állomány. Ez 2020 végén 147 millió forint volt. Benkő szerint a különbség oka a fejlesztések és az elvégzett munka mennyiségében keresendőek, akkor sok fejlesztés ment a városban, jelenleg pedig kevés.

Kis Andrea alpolgármester hozzátette, hogy lehet politikai vitákat folytatni, de vannak olyan kérdések, amelyekben a város érdekeit kell nézni, felülemelkedve a politikán. Benkő Zsolt és Cseri Tamás meglátása szerint Hódmezővásárhelyre és nem a Fideszre esküdött fel. Benkő szerint ő a városért és az emberekért dolgozik.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!