Itt van Márki-Zay Péter levele Lázár Jánosnak

919

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Márki-Zay Péter polgármesternek a levelét, amelyben együttműködést kér a kormány felé Lázár János országgyűlési képviselőtől, utóbbi kabinetfőnöke a Magyar Államkincstárnak továbbította, mivel meglátásuk szerint ők az illetékesek a fizetésképtelenségbe jutott önkormányzatok ügyében. Márki-Zay Péter szerint a város egyrészt nincs fizetésképtelen állapotban, másrészt Lázár János, több Fideszes képviselőtársával ellentétben, cserbenhagyta választókörzetének polgárait, nem mellesleg szülővárosát ezzel a lépéssel.

A Polgármesteri Hivatal eljuttatta szerkesztőségünknek azt a levelet, amit eredetileg írt Márki-Zay Péter Lázár János részére. Minden kommentár nélkül, íme a levél:

Ahogy korábbi cikkünkben megírtuk, Márki-Zay Péter szerkesztőségünknek elmondta, a fizetésképtelenség, amire válaszlevelében Lázár János által Markó Csaba kabinetvezető hivatkozik, azt jelentené, hogy a városnak a rövidtávú kötelezettségei meghaladnák a rendelkezésre álló pénzt és a rövidtávon beérkező követeléseit, lejárt számlái, tartozásai lennének, ám erről nincs szó Hódmezővásárhelyen.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!