Holnap a Puskással csap össze a HFC – az MK meccset online lehet majd nézni

168

A felcsúti Puskás Akadémia FC NB I-es labdarúgó csapata Magyar Kupát szeretne nyerni, de ehhez előbb a HFC gárdáját kell legyőznie szerdán.

A labdarúgó élvonal harmadik helyezettje, a Puskás Akadémia csapata látogat szerdán Hódmezővásárhelyre, a városi stadionban rendezik ugyanis a Magyar Kupa 8. fordulóját, amelyben már csak 32 együttes verseng a trófeáért. A Hódmezővásárhelyi FC és vendége is győzelemmel hangolt a találkozóra: a vásárhelyiek 5-2-re verték edzőmérkőzésen a megye I-es bajnokságban szereplő Tiszaszigetet szombaton, míg a felcsútiak Zalaegerszegen győztek 2-1-re az NB I vasárnapi játéknapján.

A Puskás Akadémia saját nevelésű védője, Spandler Csaba azt nyilatkozta hétvégén, csapatuk Magyar Kupát szeretne nyerni, az ehhez vezető út következő állomása Hódmezővásárhely lesz.

A február 10-án 13 órakor kezdődő találkozó zártkapus lesz, de a szurkolók online streamingen nyomon tudják majd követni az eseményeket. Az ehhez szükséges linket a mérkőzés kezdetekor a HFC Facebook oldalán és weboldalán is megosztják.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!