Ez történt ma!

74

Itt olvashatja mi történt február 9-én Hódmezővásárhelyen és a nagyvilágban.

Idén is a hagyományos módon zajlanak majd az érettségik, a kellő védelmi intézkedések betartásával – hangzott el az Operatív Törzs keddi tájékoztatóján. Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár elmondta, a középiskolai jelentkezéshez szükséges írásbeli vizsga rendben zajlott. Nincs tudomásuk arról, hogy a hagyományosan megtartott írásbeli vizsgák miatt emelkedett volna a fertőzöttek száma, nem alakult ki fertőzési gócpont.

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata idén is megrendezi a városi sportnapot. Ennek apropóján várják a Jó tanuló-jó sportoló-díjra jelöltek neveit. A hódmezővásárhelyi sportegyesületek és oktatási intézmények a szükséges mellékletek visszaküldésével tudják pályázatukat benyújtani.A jelölésnek, a jelöltekre illetve jelölőkre vonatkozóan is tartalmaznia kell a következőket:- név- cím- e-mail- telefonszám- képviselő neve.

Egyre komolyabb a belvízhelyzet Szikáncson – erről árulkodnak a Benkő Zsolt által közzétett fotók. A külterületi önkormányzati képviselő hétfő esti közlése szerint már kért belvízmentesítést.

A maszkviselési kötelezettség figyelmen kívül hagyása miatt az elmúlt 24 órában 131 esetben intézkedtek a rendőrök – mondta a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a keddi online sajtótájékoztatón.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!