Az Oktatási Hivatal szerint február 8-tól rendes tanítás lesz a középiskolákban

1 103

Az Oktatási Hivatal a héten arra hívta fel a minősítésre váró pedagógusok figyelmét, hogy február 8-tól a minősítési eljárások lebonyolítása már a hagyományos eljárásrend alapján történik, azaz tanórákat fognak látogatni.

Az operatív törzsnél is többet tudhatnak az Oktatási Hivatalnál. Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár múlt héten még azt közölte, marad a digitális tanrend a középiskolákban. A döntéshozatalnál szempont volt a koronavírus brit mutációja is, amely a korábbinál jobban érinti a fiatalokat. 

Az Oktatási Hivatalnál a héten már azt is tudhatták, mikor ér véget a digitális tanrend – legalábbis erre lehet következtetni abból a felhívásukból, amit a minősítésre váró pedagógusoknak címeztek. Azt írták a tanároknak, hogy a minősítési eljárások online formában történő lebonyolítása február 8-ig történhet. Egyúttal felhívták a figyelmet, hogy 2021 február 8-át követő minősítési eljárások lebonyolítása már a hagyományos eljárásrend alapján, az érintettek személyes részvételével történik. Azaz tanórákat fognak látogatni a minősítést végző szakemberek.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!