Vízkereszt, vagy amit akartok – új tagokat vár a Bessenyei Színkör

496

Természetesen a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ keretein belül. Jelentkezhet bárki, aki kedvet és nyitottságot érez magában.

Benkő Brigitta, a Színkör vezetője a Hódpressnek elmondta, hogy jelenleg 11-12 fővel működik a Színkör, amikor nincs járvány. Tagjai között a középiskolástól a nyugdíjasig mindenki megtalálható.

A képen a következők lehetnek: , szöveg, amely így szól: „A BESSENYEI SZÍNKÖR ÚJ TAGOKAT TOBOROZ! Ha úgy érzed,tehetséges vagy színjátszásban, és kipróbálnád ezt színpadon is, várunk tőled egy rövid videót (vers, próza vagy ének), amit a BEMK Facebook oldalán üzenetben elküldesz. mottó: „Vizkereszt, vagy amit akartok." beadási határidő: 2021. január 31. JÓ CSAPATHOZ TARTOZNI JÓ! Ha kérdésed van, írj következő cimre: benko.brigitta@bfimk.hu BEVK Művelődési Központ BESSENYEI FERENC”

Benkő Brigitta azt is elmondta, a videók alapján fogják kiválasztani a leginkább rátermetteket, ami az ő felelőssége lesz, de minél több tag véleményét ki fogja és fogják kérni. Elmondása szerint a Színkörben jelenleg a fiúk/férfiak vannak többségben, de ez egyáltalán nem befolyásolja a mostani válogatást.

Január 31-ig lehet jelentkezni a benko.brigitta@bfmk.hu címen egy rövid verses, prózás, énekes videóval.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!