5 milliós adományt kapott a vásárhelyi-makói kórház

292

A Lázárné Megyeri Zita, kuratóriumi elnök által vezetett Tiszta Szívvel Egyesületért Közhasznú Alapítvány nagy összegű felajánlását a Sürgősségi Betegellátó Osztály fejlesztésére fordíthatja az egészségügyi intézmény.

A Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ honlapja azt írja Dr. Kallai Árpád: ,,a támogatást, az adományozó által meghatározott célkitűzésnek megfelelően, a Sürgősségi Betegellátó Osztály hatékonyabb működését és korszerűbb ellátást biztosító eszközök, műszerek, felszerelések és berendezések beszerzésére fordítjuk.”

Még a nyáron Márki-Zay Péter polgármester 250 ezer forintot ajánlott fel, hogy kiépítsék a kórházban a wifihálózatot. Akkor ezt az intézmény visszautasította, mondván a betegellátást érintő fejlesztések élveznek prioritást, inkább arra költenék.

Pont ma számoltunk be róla, hogy Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központnak novemberben naponta átlagosan 4 millió forinttal nőtt az adóssága, így a havi 120 milliós növekménnyel együtt a decembert 843 milliós tartozásállománnyal kezdte az intézmény.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!