535 millióért kap új köntöst a Kovács-Kűry idősotthon

535 milliós ajánlatával egy sándorfalvi cég nyerte el a Kovács-Kűry Időskorúak Otthona energetikai korszerűsítésére kiírt közbeszerzést.

A legolcsóbb és a legdrágább árajánlat között közel 170 millió forint volt a különbség a vásárhelyi Kovács-Kűry Időskorúak Otthona épületegyüttesének energetikai korszerűsítésére kiírt közbeszerzési eljárásban, aminél a napokban hirdettek eredményt a kormányzati portálon.

Az önkormányzat júliusban közzétett felhívása szerint egyebek mellett 2794 négyzetméteren a födémet, 3420 négyzetméteren a homlokzatot kell szigetelni az ingatlanon, kicserélik a nyílászárókat, kondenzációs kazánokat szerelnek fel, lecserélik a lámpatesteket, újravezetékezik a villamoshálózatot.

A munkákra négy ajánlat érkezett. Egy nyíregyházi székhelyű vállalkozás ajánlata 702 millióról szólt. Két hódmezővásárhelyi cég is pályázott a megbízásra, az egyik 623, a másik 573 millió forintért vállalta volna a kivitelezést. Nyertesként a sándorfalvi Ta-Ki House Építő Kft-t hirdették ki végül, amely 535 millió forintért szerződhet a várossal a fentebb sorolt modernizációs feladatok elvégzésére.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!