Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Országos bajnok lett NICS-HSÚVC mellúszója, a Hód Úszó SE tehetsége pedig épphogy lemaradt a dobogóról

Szilágyi Csaba aranyérmet nyert a Kaposváron zajló úszó országos bajnokságon 100 méter mellen, Ugrai Panna pedig negyedik lett 100 méter háton.

Mindkét vásárhelyi úszóklub versenyzői kitettek magukért az év legfontosabb hazai viadalán. A vajdasági gyökerekkel bíró, de évek a NICS-HSÚVC színeiben versenyző Szilágyi Csaba meggyőző fölénnyel nyerte meg a 100 méteres mellúszás döntőjét. Ezzel a 12. magyar bajnoki címét szerezte meg Bán Sándor tanítványa. A klub tegnap rajtkőre állt sportolói közül Nikolics Uros a 6., Lendjer Iván a 8. helyen végzett 50 méter gyorson. A koronavírus-fertőzésből nemrég felépült Szőke Zita 50 méter gyorson a 12., Petrovics Péter 100 méter háton 15. lett.

A Hód Úszó SE 16 éves tehetsége, Ugrai Panna negyedik lett 100 méter háton. Ugyanebben a számban Forján Anna Bojána a 11. helyen zárt.

Ma délelőtt 9:59-kor rendezik a 200 méteres vegyesúszás döntőjét, ahova Ugrai Panna a 4. legjobb idővel került be. A NICS-HSÚVC sportolója, Sorak Stefan a hetedik helyen juott be a 400 méter gyors mai döntőjébe. A finálékat az M4 sport televízió élőben közvetíti.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!