Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Vádat emeltek egy szörnyű bűncselekményben Csongrád-Csanád megyében

Vádat emeltek azzal a férfival szemben, aki 2004-ben egy édesanya és lánya életét oltotta ki Makón, mondta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője.

Szanka Ferenc közölte, a letartóztatásban lévő férfit több emberen, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével vádolják. 2004. november 16-án Makón, a Szegedi utca egyik házában holtan találtak egy 78 esztendős asszonyt és a hozzá látogatóba érkező 51 éves lányát.

A vádirat szerint a férfi reggel, a szomszédos ingatlan téglakerítésén keresztül mászott be az idős sértett makói házának udvarába. A vádlott vascsővel többször megütötte az asszonyt, amitől a nő magatehetetlen állapotba került. Röviddel ezután érkezett meg a sértett lánya, akit a vádlott szintén többször megütött a vascsővel. A férfi ezt követően megölte a sértetteket.

A nyomozás során korábban gyanúsítottként hallgattak ki egy férfit, vele szemben az eljárást 2006 márciusában, bizonyíték hiányában megszüntették. Tavaly novemberben újabb adatok alapján folytatták a nyomozást, és ekkor került a hatóság látókörébe az elkövető – tudatta a csoportvezető ügyész.

Forrás: MTI

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!