Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Segítséget kapnak a vásárhelyi vendéglátósok

A COVID által leginkább érintett vállalkozók Vásárhelyen a vendéglátóhelyek, éttermek, kocsmák. Legtöbben nem zártak ugyan be teljesen, de a kiszállítással és elvitellel forgalmuk a töredékére csökkent. Hódmezővásárhely polgármestere facebook oldalán jelentett be segítséget számukra.

„Önkormányzatunk a világon egyedülálló kormányzati elvonások miatt maga is anyagi nehézségekkel küzd, így a központi támogatásokat kiegészíteni nem tudjuk, felajánljuk viszont mindazt, amit tudunk:

INGYENES NYILVÁNOSSÁG A VÁROSI MÉDIAFELÜLETEKEN:

– December hónapban kísérleti jelleggel a vásárhelyi Médiacentrum (VTV, Vásárhelyi Valóság kétheti nyomtatott újság, hodpress.hu hírportál, és 31 frekventált helyen lévő városi hirdetőoszlop) a kapacitások mértékéig ingyen teszi közzé a vásárhelyi vendéglátóhelyek hirdetéseit.

– Az ehhez kapcsolódó gyártási költségeket pedig önköltségi áron biztosítjuk (tervezés, plakátnyomtatás, filmforgatás, stb)A vásárhelyi polgárok közössége leginkább azzal tud segíteni, ha továbbra is igénybe veszi kedvenc vendéglátóhelyeinek szolgáltatásait, kiszállítással és elvitellel

– fogalmaz Márki-Zay Péter.

Szeretettel kérek mindenkit, hogy mindeközben a járványügyi előírásokat és elővigyázatossági szabályokat mindenkor maximálisan tartsa be, vigyázzunk magunkra és szeretteinkre! Már így is túl sok honfitársunkat elveszítettük, minden élet pótolhatatlan!

-írja Márki-Zay Péter a facebook oldalán.

Az önkormányzat levélben is értesíti az érintetteket.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!