Kismamákat várnak a PETRA Modellprogramba

269

Várják azon hódmezővásárhelyi, várandós kismamák jelentkezését, akik jövő év május végéig (a szülés időpontjának meghatározása szerint) fogják világra hozni gyermeküket. 

A programba előzetes, online interjú után döntenek a jelentkezők bekerüléséről. Végig kísérik a kismamákat a baba megszületésig, ezt követően a program folytatásában már a babák is részt vehetnek a fejlesztő foglalkozásokban. Havi feladatmappákat adnak ki a kiválasztott kismamáknak, amelyek nyomtatott, online- és videós anyagokból kerülnek összeállításra (COVID-19 helyzetre való tekintettel), ezek feldolgozását pontokkal jutalmazzák, a pontok pedig ösztönző csomagokat jelentenek a kismamáknak.

A feladatmappákat egészséges életmóddal, szülésre felkészüléssel és újszülött gondozással kapcsolatban állítják össze. Az ösztönző csomagokba vitaminok, étrendkiegészítők, kismama bőrápolási-és szépségápolási termékek, pelenkázótáskák, babaápolási termékek, eszközök, játékok- és könyvek kerülnek.

Készülj tudatosan és felkészülten a gyermeked megérkezésére, most mindehhez nagyon sok segítséget kaphatsz a PETRA Modellprogram családtervezési online workshopjaiban – szól a szervezők felhívása.

Várják a jelentkezéseket a petraprogram2020@gmail.com e-mail címen, a Facebookon üzenetben, vagy a +3670/3718469 -es telefonszámon.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!