Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Ez történt ma!

Összeszedtük mi történt november 25-én Hódmezővásárhelyen és a nagyvilágban.

Csütörtöktől az ország összes postáján a nyitást követő egy órában elsőbbséget biztosítanak a kiszolgálásban a 65 év felettieknek, ezért az idősek számára javasolják, hogy közvetlenül nyitás után érkezzenek, többi ügyfelüktől pedig türelmet kérnek – közölte a Magyar Posta szerdán.

Hódmezővásárhely önkormányzata az idei rendkívül helyzetben szűkös anyagi lehetőségeit mérlegelve az év végéhez közeledve több döntést is hozott. Itt olvashatja!

Feketepenész, pókháló, mocskos munkaasztal, és ez még nem az összes, amit a szakemberek a helyszínen találtak. Egy november közepén végzett ellenőrzés során súlyos élelmiszer-biztonsági kockázatot jelentő hiányosságokat tártak fel Csongrádon.

Elhunyt az argentin labdarúgás legendája, Diego Maradona. Az El Pais jelentése szerint az egykori klasszis játékos két héttel azután halt meg, hogy agyvérzése után kiengedték a kórházból.

Tíz százalékkal, 9-9,5 milliárd forintra csökkenhet idén a karácsonyi szezonhoz köthető édességek forgalma, a belföldi édességpiacon pedig 5-6 százalékos visszaesésre számítanak idén az előző évek 250-260 milliárd forintos teljesítménye után – közölte a Magyar Édességgyártók Szövetségének elnöke az MTI érdeklődésére.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!