Kiskapuzik a Lázár János vezette teniszszövetség

921

Kiskaput nyitott a Lázár János vezette teniszszövetség, hogy a szigorításokat kijátszva sportorvosi engedély nélkül is üthessék a labdát a hobbiteniszezők.

Hatezer forintért bárki kaphat olyan versenyengedélyt a Magyar Tenisz Szövetségtől(MTSZ), amellyel a szigorított rendelkezések ellenére is korlátlanul sportolhat – írta meg a Népszava.

A november 10. óta hatályban lévő kormányrendelet szerint csak azok látogathatják a különböző sportlétesítményeket, akik versenyszerűen űzik sportágukat.

A szövetség a hozzá fordulóknak olyan linket küld el, ahol részletesen leírja, hogyan lehet hozzájutni a további zavartalan sportolást biztosító versenyengedélyhez: az érdeklődő játékosnak el kell mennie egy klubba és kérni a leigazolását. Az ott kapott játékengedély-kérő lapot kell kitöltve eljuttatni a szövetséghez, befizetni hatezer forintot és az MTSZ kiadja azt az igazolást, amellyel a vírushelyzetben is lehet menni teniszezni a különböző pályákra.

A Népszava több klubot is felhívott, ahol elmondták, óriási az érdeklődés, volt olyan kis egyesület, ahonnan több száz kitöltött igénylőlapot küldtek már el az MTSZ részére. Ezeknek az igazolásoknak a kiállításához nem szükséges sportorvosi vizsgálat sem, csak be kell fizetni a díjat.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!