Rácz Gabó: két ponttal a zsebemben szeretném elhagyni a pályát

110

A második HLKC a negyedik Gyomaendrődöt fogadja szombaton az NB II-es női kézilabda bajnokság következő fordulójában. Az újabb rangadón ismét főszerep várhat a legutóbb Szegeden remeklő vásárhelyi kapusra, Rácz Gabóra.

– Vezetőedzőnk, Dankó Ervin hál’ istennek meccs előtt Fannival együtt jól a fejünkbe véste a húzó játékosok lövéseit. Dobos Józsefnek is sok köszönettel tartozom, hiszen az egész meccsen taktikai tanácsokkal látott el – nyilatkozta a szegedi győzelmet követően a HLKC hálóőre. – Ez volt az első meccs, ahol huzamosabb ideig tudtam a kapuban állni, és nagyon jól éreztem magam. Tavaly pont ellenük játszottam első meccsem a felnőttekkel, és akkor is sok pozitív visszajelzést kaptam, így volt egy olyan szintű megnyugvás bennem, hogy már valamilyen szinten ismerem őket -tette hozzá.

– A Gyomaendrőd ellen egyértelműen két ponttal a zsebemben szeretném elhagyni az Aréna kapuit. Ez a véleményem szerint lehetséges is. Játszottunk ellenük a nyáron is, tehát valamennyire tudjuk, mire számítsunk. Ervin már fel is állította a taktikát, amiben biztos vagyok, megint benne van a kulcs, amivel nyerni tudunk. A lányokkal pedig mindent megteszünk, amit csak tudunk, hogy büszkén távozhassunk – fogalmazott a fiatal kapus.

A szombati találkozó 16 órakor kezdődik, ám zártkapus lesz. A Vásárhelyi Televízió azonban rögzíti a mérkőzést és november 23-án, hétfőn este 20 órától műsorra tűzi a párharcot.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!