Krupiczer Ferenc még folytathatja képviselői munkáját

453

Tegnap tárgyalta a Fővárosi Törvényszék az ügyét, de a lényegig el sem jutottak. A Szegedi Törvényszéken indul újra az eljárás.

Májusban volt az a tárgyalás, amelyen a Szegedi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság nem állapított meg összeférhetetlenséget, miután Krupiczer Ferenc időben megszüntette a Rádió Color adását, viszont úgy ítélték meg, hogy mivel nem tájékoztatta időben – azaz 3 napon belül – a közgyűlést, ezért méltatlan a képviselői mandátumra. Krupiczerék fellebbeztek.

Szerdán volt a Budapesti Fővárosi Törvényszéken a másodfokú per, amelynek felperese a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, alperese Krupiczer Ferenc, ahol már az is kiderült, hogy a felperes, az alperes és a bíróság nem ért egyet abban, honnan számolják a bizonyos három napot. De nem csak ebben a pontban volt más a fővárosi bíróság véleménye.

A Fővárosi Törvényszék ugyanis formai hibára hivatkozva visszadobta az ügyet első fokra, megsemmisítette a Szegedi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság első fokon meghozott ítéletét és új eljárás lefolytatására kötelezte őket.

Az időközben megszűnt Szegedi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság helyett tehát a Szegedi Törvényszékre került vissza az ügy, ahol új eljárás indul majd.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!