Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Rangadót játszik ma HLKC

Igazi rangadó vár a tabellán 3. HLKC női kézillabda csapatára az NB II-es bajnokság mai játéknapján. Dankó Ervin tanítványaival Szegeden vendégeskedik.

„Nem volt könnyű ez a hét, de már az előző héten elmaradt mérkőzés is rosszul érintett minket, hiszen az is a felkészülésünk részét képezte volna, a KSZSE elleni meccsünk ugyanis nagyon fontos lesz” – nyilatkozta Dankó Ervin vezetőedző.

A pontvadászatban negyedik helyen álló szegediek legyőzték a Gyulát és szoros meccset játszottak a bajnokaspiráns Algyővel, egyértelműen bejelentkeztek a bajnokság dobogójára.

„Nem mondhatjuk, hogy az esélyesség terhe nyom minket, nem gondolom, hogy most mi vagyunk az esélyesebb csapat. Viszont bízom a lányokban, abban amit elvégeztünk, ahogy készültünk, a csapatban és a kohézióban. Együtt vagyunk és küzdeni fogunk ez biztos. Az erősségünknek számító védekezés most hatványozottan fontos lesz, ennek sikere lehet most is a támadó játék sikerének kulcsa. Létszámban és tömegben vékonyabbak vagyunk, a saját, gyors játékunkkal kell nyerni. Tudjuk a módját, de ehhez fejben is nagyon koncentráltnak kell lennünk” – mondta a várakozások kapcsán a vezetőedző.

A találkozó 18 órakor kezdődik, és zárt kapuk mögött zajlik majd, ám a Kézilabda Szeged SE Facebook oldalán várhatóan online nyomon lehet majd követni az összecsapást.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!