Az utolsó pillanatban kapott ki itthon a HFC

191

Nem tudta meglepni a tabella harmadik helyén álló Dabast a Hódmezővásárhelyi FC NB III-as labdarúgó csapata a mai bajnoki mérkőzésen.

„Nagyon tiszteljük őket, hiszen az bajnoki tabella elején helyezkednek el, a mi helyzetünkben azonban minden meccs létfontosságú, így mindent meg kell tennünk a három pont begyűjtéséért. Hazai pályán leszünk, de nagyon fognak hiányozni a nézőink, viszont ezen túl kell tenni magunkat és a lehető legtöbbet kell kihoznunk a szombati meccsből. Akadnak hiányzóink, Tapiska Géza eltiltását tölti, Katona György kisárgult és a korábban betegeskedők közül is van még, aki nem lesz bevethető, ráadásul a megyei bajnokságban szereplő csapat is szombaton játszik ugyanabban az időpontban. A helyzet nem lesz könnyű, de nem is keressük a kifogásokat, azt gondolom, hogy aki a kezdőben és a cserepadon kap helyet szombaton, mindent meg fog tenni a legjobb eredményért” – nyilatkozta még a zárt kapus mérkőzés előtt Kandó Róbert vezetőedző.

Jól kezdtek a házigazdák, a 20.percben Bata Kristóf szerzett vezetést a Vásárhelynek. A folytatásban viszont érvényesíteni tudta a papírformát a Dabas, amelynek duplázó játékosa, Vladul Stefan a 94. percben büntetőből szerezte meg a győztes találatot.

Hódmezővásárhelyi FC – FC Dabas 1-2 (1-0)

A 20 csapatos mezőny 16. helyén álló HFC a következő fordulóban, november 22-én Dunaújvárosba látogat.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!